Mundial

Marroc, convidat inesperat

Vuitens de final. Els lleons de l’Atles es converteixen en l’única sorpresa, de totes les possibles, per als quarts, que començaran divendres

Els quarts de final del mundial es van acabar de definir ahir amb la classificació de Marroc i de Portugal. Avui i demà, però, el mundial viurà els primers dies de parèntesi, després que va començar sense aturador el passat 20 de novembre. Pel camí han caigut ja 24 combinats, i l’adeu d’Espanya ahir és una de les grans sorpreses fins ara del torneig, perquè va ser eliminada per una selecció que no havia trepitjat mai els quarts de final i que és 15 llocs per sota en el rànquing de la FIFA. Són, de fet, el lleons de l’Atles els convidats inesperats dels quarts, ja que en els vuitens, de tots els possibles, només ells han estat capaços de sorprendre. El conjunt dirigit per Walid Regragui, doncs, és a un partit de continuar engrandint la seva llegenda i convertir-se en la primera selecció africana a classificar-se per a unes semifinals de copa del món.

Els quarts començaran divendres amb el Croàcia-Brasil (16 h) i el Països Baixos- Argentina (20 h). L’endemà, dissabte, serà el torn del Marroc-Portugal (16 h) i l’Anglaterra- França (20 h). Els principals favorits a cada branca i que es trobarien a la final són Brasil, farcida de pólvora al davant, i França, amb el màxim golejador de la competició fins al moment amb 5 dianes, Kylian Mbappé.

Kylian Mbappé (França)
5 gols
Lionel Messi (Argentina)
3 gols
Cody Gakpo (P. Baixos)
3 gols
Bukayo Saka (Anglaterra)
3 gols
Marcus Rashford (Anglaterra)
3 gols
Olivier Giroud (França)
3 gols
Richarlison (Brasil)
3 gols
Gonçalo Ramos (Portugal)
3 gols
Álvaro Morata (Espanya)
3 gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)