1a divisió

“Hem de fer un pas més”

Espanyol. Martin Braithwaite assegura que l’equip està treballant bé i amb confiança, però reconeix la necessitat de guanyar. L’exdavanter del Barça té el derbi del pròxim 31 al cap

D’aquí a una setmana, l’Espanyol tornarà a competir. L’equip de Diego Martínez afrontarà el duel de copa contra l’Atlético Paso. Mentrestant, els blanc-i-blaus continuen preparant-se a Múrcia. Després de la derrota contra el Torí, demà l’Espanyol jugarà el segon i darrer amistós contra el Mechelen belga. Un test més per polir aspectes del joc que han fet que l’equip hagi sumat només 12 punts en la lliga.

L’Espanyol necessita canviar la dinàmica i guanyar. Un sentiment compartit dins el vestidor. Martin Braithwaite, que va disputar el mundial amb Dinamarca, ho va deixar clar. “Tenim un bon equip, però s’ha de guanyar. Hi som a cada partit, però hem de fer un pas més. Toca donar més de nosaltres”, va dir el segon màxim golejador de l’equip amb tres gols.

El davanter, que va jugar dos partits a Qatar –un de titular i un de suplent–, va assegurar que se sent bé. “Estic molt content d’estar amb els meus companys. Tots estan treballant molt dur. Jugaré on l’entrenador vulgui. Estic aquí per ajudar a l’equip. Això és el més important.”

Primer toca l’Atlético Paso dimarts, però a l’horitzó ja s’albira el partit més especial de tots: el derbi contra el Barça del dia 31. Braithwaite, desvinculat del club blaugrana aquest últim mercat de fitxatges, va destacar la importància que té el duel per a ells. “El derbi és molt important per al club, per a l’afició i també per a nosaltres. Tot i això, al final és un partit que volem guanyar. Serien tres punts per a nosaltres.”

LA FRASE

El derbi és molt important per al club, per a l’afició i per a nosaltres. Volem guanyar
Martin Braithwaite
jugador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)