Champions

El Madrid, fora de la Champions

UEFA Women’s Champions League. El conjunt blanc perd al camp del PSG (2-1) i diu adeu a la competició en la fase de grups

El Madrid no disputarà els quarts de final de la Champions aquesta temporada. A diferència del curs anterior, en la seva primera experiència en la competició, quan el conjunt blanc es va enfrontar al Barça en els quarts de final, les blanques diuen adeu a la màxima competició europea en la fase de grups i quan encara queda per disputar-se l’última jornada. I és que les d’Alberto Toril no han pogut aconseguir el miracle, ja que necessitaven puntuar al camp del PSG per mantenir alguna possibilitat, però el 2-1 final –el Madrid va posar emoció en els minuts finals marcant el 2-1 en el minut 81– les condemna a la tercera posició del grup, ja que amb cinc punts tenen impossible atrapar les franceses, segones amb deu punts.

Uns quarts difícils

L’eliminació del Madrid ha arribat l’endemà que el Barça s’assegurés la classificació amb la victòria al camp del Benfica (2-6). Ara bé, les blaugrana, que ho tenen tot a favor per acabar primeres de grup –han de guanyar al Camp Nou contra el Rosengard, cuer del grup–, ja saben que poden tenir un enfrontament de quarts de final d’allò més complicat, ja que el PSG serà segon de grup si no guanya per dos gols al camp del Chelsea i l’Olympique de Lió també serà segon si l’Arsenal no es deixa algun punt en l’última jornada contra el Zuric, cuer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)