1a divisió FEF

El Barça Atlètic es retroba amb la victòria contra el Real Unión

El Barça Atlètic s’ha retrobat amb la victòria contra el Real Unión en un partit en què han estat en tot moment molt superiors als seus rivals. Tot i això, hi ha hagut un tram del matx on han hagut de patir més de l’esperat. I és que en el minut 70, quan tenien el partit més que controlat, els visitants han igualat el matx. En el 79’ Aranda ha sortit al rescat per donar tres punts importantíssims als de Rafa Márquez, que se situen vuitens amb 25 punts.

El Barça ha començat des del primer instant dominant el partit a través de la possessió. Tot i això, li ha costat disposar d’ocasions clares per obrir la llauna davant una defensa visitant molt sòlida i tancada al darrere. La primera aproximació de perill dels blaugrana ha arribat en el minut 3 amb un xut des de la frontal de Luismi Cruz que ha marxat desviat. La segona rematada a porta no ha estat fins el minut 20. Carbonell ha recuperat la pilota en zona perillosa, i Irazusta ha evitat el gol amb una bona estirada en un mà a mà amb Barberà. En el 44’, després de nombroses ocasions, Luismi Cruz ha obert el marcador amb una rematada col·locada des de dins l’àrea.

A la represa, el Barça ha continuat amb un domini absolut, i ràpidament han disposat de dues ocasions claríssimes de les botes de Carbonell (46’) i Fabio (49’) per situar el 2 a 0 en l’electrònic. Els de Rafa Márquez han continuat insistint, i a l’hora de joc Álvaro Nuñez l’ha tornat a tenir, però Irazusta ha estat altre cop providencial per evitar la diana. El Barça, que tenia el partit molt controlat, se li ha complicat quan en el 70’ Jon Ander ha empatat el matx rematant una centrada des de la banda dreta. Aquest gol ha donat ales als visitants, que poc després han estat a punt de capgirar el marcador. En el 79’ Antonio Aranda ha fet justícia al que s’havia vist fins aleshores sobre el terreny de joc amb un gol que ha donat la victòria als blaugrana.