Mundial

Bogeria absoluta a Argentina en la celebració del mundial

El títol de campions del món ha arribat aquesta matinada a Argentina a les mans de Leo Messi i durant tot el dia d’avui, decretat festiu al país, estan previstes les celebracions del títol. De fet, els jugadors de la selecció argentina han sortit aquesta tarda, hora catalana –matí en horari de Buenos Aires–, de les instal·lacions de l’AFA a Ezeiza en direcció a la capital. Els centenars de milers de persones –no hi ha xifra oficial però la mobilització és històrica– que han ocupat el centre de Buenos Aires ha obligat a la selecció a canviar l’itinerari previst, i és que havia d’arribar fins al monument més emblemàtic de la ciutat, l’obelisc, però per l’aglomeració de gent s’ha decidit que serà impossible, de manera que l’autobús descapotable que transporta els futbolistes no arribarà fins al centre de la ciutat. Això ha provocat un caos entre els aficionats, que s’estan desplaçant cap a l’itinerari alternatiu que ha anunciat la selecció a través de les seves xarxes socials.

El que no està decidit, i segons la federació argentina dependrà del ritme que porti la rua dels campions, és si la selecció arribarà avui a la Casa Rosada, centre del gobern del país, per oferir el trofeu al president del país Alberto Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)