Més futbol

Futbol

Resum de l’any de Futbol

1a divisió femenina

El Llevant les Planes, a l’elit

El conjunt de Sant Joan Despí va donar la campanada accedint a la màxima categoria després d’esgarrapar l’ascens a l’Espanyol. El Llevant les Planes és la ventafocs de primera però està firmant un inici molt bo.

ESPANYOL

Vicente Moreno salva l’equip però marxa abans d’hora

L’Espanyol no va gaudir plenament de la seva tornada a la màxima categoria després d’un any a segona A. Els blanc-i-blaus van lligar la permanència virtual amb moltes jornades d’antelació, però després de guanyar només tres partits en tota la segona volta, a dues jornades del final, el club va decidir acomiadar Vicente Moreno, el tècnic artífex de l’ascens, quan només faltaven dues jornades, un moviment sobtat i molt estrany.

FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL

Soteras reelegit, de moment

Joan Soteras va vèncer en les eleccions davant d’Àlex Talavera. Un recurs d’impugnació del segon per possibles irregularitats en el procés va fer que el TCE requerís tota la documentació a la FCF i refusés dues peticions de recusació per les suposades ingerències polítiques que havia dut a terme el candidat Juanjo Isern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)