1a divisió

El Madrid i Benzema aspiren a dormir líders

1a divisió. Els blancs, amb el davanter a punt, visiten el Valladolid i superaran el Barça en la classificació si guanyen

Després d’un inici de curs irregular i de perdre’s el mundial en un controvertit episodi, Benzema torna per jugar amb el Real Madrid. I és que a un dia que comencés la copa del món, la federació francesa va anunciar que l’atacant tenia una lesió al quàdriceps de la cama esquerra que li impedia de disputar la competició, però que s’incorporés a l’equip blanc el 10 de desembre i jugués un amistós va aixecar polseguera. “No entro en la decisió de França, per a ells, no tenia l’oportunitat de jugar al mundial, per a nosaltres, ha tornat un jugador amb molta motivació i il·lusió”, va dir en la prèvia ahir Carlo Ancelotti, que compta amb Benzema per al duel que aquesta nit (21.30 h) el conjunt blanc disputa al feu del Valladolid. El triomf situaria lider provisional el Madrid, en espera de què farà el Barça en el derbi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)