Copa

La qualitat de Rodrygo decanta la balança a favor del Madrid (0-1)

El Madrid jugarà els vuitens de final de la copa. El conjunt blanc ha eliminat, no sense dificultats, el Cacereño de la segona federació gràcies a un solitari gol de Rodrygo ben entrada la segona meitat (0-1).

Els d’Ancelotti no s’han sentit còmodes en cap moment. Els locals han sortit motivats i atrevits, exercint una pressió alta i una intensitat que dificultaven el joc blanc, condicionat també pel mal estat de la gespa. El primer temps no ha deixat ocasions clares. Tot i això, qui més ho ha intentat ha estat el Cacereño amb remats de Carmelo, Telles i Manchón que han sortit força desviats. L’única del Madrid ha estat un cop de cap molt tou de Militao a la sortida d’un córner (35’).

Ancelotti ha mogut la banqueta al descans, fent entrar Valverde, però el guió del partit no ha canviat. El Madrid, que ha lamentat la lesió d’Odriozola, ha tingut la més clara en un xut d’Asensio massa centrat i que Moreno ha rebutjat bé amb els punys (60’). Eren uns minuts complicats per als blancs, ja que el Cacereño ha trepitjat l’àrea del Madrid, si bé mai sense un perill clar. Qualsevol il·lusió local l’ha esvaït Rodrygo amb una genialitat al minut 69. El brasiler ha decidit acabar amb el patiment amb una gran acció individual en què s’ha desfet de dos defenses i ha enviat una rosca al pal llarg impossible per al porter. El Cacereño ho ha intentat amb més cor que cap, però el Madrid s’ha defensat bé i ha aconseguit el bitllet per a la següent ronda.