Ligue 1

Messi torna a la feina

Lionel Messi ha tornat avui a entrenar-se amb el París Saint Germain un dia després d’haver arribat a la capital francesa procedent de l’Argentina, on s’havia pres uns dies de descans després de la victòria amb la selecció argentina al Mundial de Qatar.

El jugador ha estat felicitat pels seus companys i ha rebut un passadís dels treballadors del club quan ha entrat a la gespa per exercitar-se i ha rebut un guardó per part de l’entitat com a reconeixement. A qui no ha trobat avui ha estat a Kylian Mbappe, l’altre gran protagonista de la final del Mundial entre França i Argentina, que tot i que va reprendre els entrenaments només tres dies després de l’esmentada final, ara s’ha pres unes vacances i és als Estats Units.

L’argentí és l’últim dels jugadors que van participar al Mundial a tornar als entrenaments del PSG, que ha de disputar divendres un partit de la Copa de França a Châteauroux i tot seguit dimecres de la setmana que ve amb el següent partit de la lliga francesa contra Angers quan s’espera que Messi torni a jugar amb el seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)