1a divisió

‘La vie en rose’

Feliç. El francès torna a brillar a Madrid després de l’etapa en el Barça

La història de Griezmann i l’Atlético de Madrid està plena de girs. De ser el jugador més estimat a ser escridassat per marxar al Barça, destrossant la placa en el seu honor als exteriors de l’estadi. I, de cop, els camins es van creuar de nou. Una cessió a l’última hora del mercat d’estiu del 2021 va fer tornar el francès a Madrid. Va haver-hi molts dubtes, però Griezmann, a còpia d’esforç i bon rendiment, s’ha tornat a guanyar els matalassers.

El davanter torna a somriure. Després d’haver firmat un gran mundial amb França, Griezmann ha reprès la competició amb força. Ell va fer les dues assistències en el triomf en lliga contra l’Elx i en va repartir una altra contra l’Oviedo en la copa. Està endollat, com ho ha estat al llarg del curs. L’Atlético no ho ha passat bé. L’equip ha quedat fora d’Europa i Simeone ha estat més qüestionat que mai, però Griezmann és un dels jugadors que s’han salvat. Protagonista en el primer mes de curs per entrar sempre en el mateix minut de cada partit, ell es va centrar a jugar i va marcar gols importants contra el Getafe, el València o el Porto. A l’octubre es va confirmar el seu fitxatge de nou pel conjunt matalasser fins al 2026. Des de llavors, Griezmann s’ha convertit en una peça clau per a Simeone, sent titular en gairebé cada partit. El Metropolitano confia en ell de cara al partit de demà contra el Barça. A Barcelona no li van sortir les coses bé. A l’ombra d’altres jugadors, l’afició mai va quedar convençuda amb el seu rendiment. El seu rostre mostrava més frustració que alegria. La història ha tornat a girar i ho ha fet allà on ell sempre va ser feliç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)