Copa

Ceuta-Barça i Athletic-Espanyol en els vuitens de la copa

Aquest migdia la federació espanyola ha celebrat a Las Rozas el sorteig dels vuitens de final de la copa, en què hi haurà presents el Barça i l’Espanyol després de superar l’Intercity (3-4) i el Celta (3-1) en la pròrroga dels setzens de final. La gran novetat dels vuitens de final, que es disputaran entre el dimarts 17 i el dijous 19 de gener, és que ja hi haurà VAR en tots els partits. Els horaris dels partits es coneixeran aquesta tarda.

El Barça ha tingut el sorteig, a priori, més benèvol, i és que els blaugrana visitaran l’únic equip de 1a divisió FEF que continua viu en la competició, el Ceuta, que va superar l’Elx en els setzens de final (1-0). Serà la tercera vegada que els blaugrana visitin el conjunt de Ceuta en la copa. D’altra banda, l’Espanyol tindrà un partit d’alló més exigent, i és que els blanc-i-blaus hauran de visitar l’Athletic.

En un dels duels més destacats dels vuitens de final el Madrid visitarà el Vila-real a l’Estadi de la Ceràmica.

Ceuta - BARÇA
Llevant - Atlético
Sporting - València
Alavés - Sevilla
Betis - Osasuna
Vila-real - Madrid
Real Sociedad - Mallorca
Athletic-ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)