1a divisió

El duel català, sense amo

El duel català entre Espanyol i Girona ha acabat en taules. 2-2 ha estat el resultat, en un partit igualat, alternatives per ambdós i que s’ha decidit en la segona part després que el Girona s’avancés en la primera. Després del descans, l’Espanyol ha capgirat el marcador, i en el tram final, el Girona ha establert l’igualada final.

El primer temps doncs ha estat gironí. L’equip dirigit per Míchel ha estat qui ha generat les millors oportunitats i només per Álvaro el gol no ha arribat abans. El porter ha fet dues intervencions boníssimes, una en un cop de cap de Taty, i una altra a un xut de Riquelme que ha acabat estavellant-se al pal. No ha pogut fer res però el sentinella en la tercera, davant de Toni Villa, que ha obert el marcador passada la mitja hora (32’) assistit per Aleix García.

No ha estat fins la segona part que l’Espanyol ha tret el cap. I ha estat Puado (51’), que acabava d’entrar al camp, que ha marcat a la sortida d’un córner, i ha empatat un matx que s’ha animat en el tram final. Joselu (76’) ha culminat la remuntada, rematant de cap una centrada de Brian Olivan en què Gazzaniga no ha estat afortunat i, just abans del final, Yangel (85’) a centrada de Yan Couto, ha tancat el matx amb un cop de cap inapel·lable.

Amb el punt, l’Espanyol està en zona de descens i així acabarà la jornada, a un punt de la salvació, mentre que el Girona està a +4 de la zona calenta.