Més futbol

Bale anuncia que penja les botes

Gareth Bale ha anunciat que deixa la pràctica del futbol a efectes immediats amb tan sols 33 anys. El gal·lès ha defensat el Southampton, el Tottenham, el Madrid i Los Ángels FC, club al qual hi va arribar l’estiu passat per preparar amb condicions el mundial de Qatar amb la seva selecció.

Bale ha fet un doble comunicat, un per acomiadar-se del futbol i un altre per dir adeu a la selecció del seu país, amb el qual va arribar a les semifinals de l’eurocopa 2016 disputada a França i als vuitens de la que es va disputar el 2020 per diferents seus repartides pel continent. En els seus inicis lateral esquerre o carriler i més endavant extrem, Bale deixa el futbol amb un palmarès a nivell de clubs envejable, sobretot de la seva etapa al Madrid, club amb el qual va guanyar tres lligues, cinc champions, una copa, tres supercopes d’Espanya, tres supercopes d’Europa i quatre mundials de clubs. També va guanyar una copa de la lliga amb el Tottenham, el campionat de la MLS amb Los Ángeles FC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)