Més futbol

Gayà: “Li farem un partit molt complicat al Madrid”

José Luis Gayà ha fet una valoració en roda de premsa sobre el partit de semifinals de la supercopa contra el Madrid. Així és com el defensor veu l’enfrontament que es juga demà a Riad, la capital de l’Aràbia Saudita:

Expectativa
“Serà un partit complicat, com sempre amb el Madrid, i cal fer el nostre millor futbol si volem estar a la final. Coneixem la qualitat que té el rival, amb jugadors top mundial i hem d’estar al nostre millor nivell. No ens agrada que hi hagi tants aficionats del Madrid aquí, però ho acceptem i lluitarem contra això”.
Punt d’inflexió
“Intentarem que el partit de demà sigui un punt d’inflexió després de les dues derrotes en lliga, que han sigut doloroses. Tenim ganes de canviar aquesta situació. Hem de sortir a morir i amb l’intenció de guanyar i l’afrontem amb la màxima il·lusió possible i amb ganes de jugar la final, que seria molt especial per a nosaltres i per a l’afició”.
Situació equip
“Quan vens de dues derrotes consecutives no és una situació fàcil, però en aquests moments és quan hem d’estar més junts i repassar allò que no estem fent bé per poder millorar-les. Crec que hauríem de tenir més punts dels que tenim, però això és una altra competició i tenim moltes ganes de poder passar”.
Última supercopa
“Recordo que ens van passar per sobre. El Madrid va ser molt superior i no vam estar a l’alçada d’una semifinal de supercopa i l’ambient no va ser el millor per a nosaltres, però lluitarem i ho donarem tot perquè estic segur que no serà com la última vegada. Li farem un partit molt complicat al Madrid”.
Canvis
“Puc dir poc, però clar que hem parlat i analitzat moltes coses, sobretot les que no estem fent bé per intentar millorar-les. L’equip estava sent agressiu i hem de tornar a les coses que estàvem fent bé”.
Il·lusió
“La meva és guanyar demà, intentar estar en una altra final i intentar guanyar-la i tan de bo puguem alçar aquest títol”.
Mala imatge
“Hi ha hagut partits que no hem estat capaços de tancar el partit a la segona part quan havíem estat superiors. Ens falta fer un partit on els 90 minuts ens sentim còmodes amb o sense pilota i no patint. Intentarem que aquestes sensacions tornin el més aviat possible i demà tenim una gran oportunitat”.
Lesió mundial
“Està oblidat i no vull tornar a parlar més del tema. Em va saber molt greu que els meus companys no aconseguissin avançar”.
Tres jugadors de 2020
“Que només quedem 3 jugadors de l’equip de la supercopa de 2020 no és una dada bona, però jo no ho puc controlar”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)