1a divisió

Ja és oficial; João Félix va al Chelsea

Ahir ja es donava per fet perquè el davanter portuguès havia viatjat a Londres per resoldre el seu futur i aquest migdia els clubs han fet oficial l’acord. João Félix jugarà cedit fins a final de temporada al Chelsea a canvi d’uns onze milions d’euros que pagarà el conjunt londinenc. El davanter portuguès, a més, renova amb l’Atlètico per una temporada més, fins al 2027, com a part de l’acord.

João Félix va arribar a l’Atlètic de Madrid a l’estiu de 2019, amb 19 anys d’edat i procedent del Benfica, a canvi de 127 milions d’euros, cosa que el situa encara com el fitxatge més car de la història del club. Com a blanc-i-vermell ha disputat un total de 131 partits oficials, marcant 34 gols i repartint 18 assistències. Set d’aquests gols i sis d’aquestes passades de gol els va aconseguir la temporada 2020/21, en què el conjunt dirigit per Diego Pablo Simeone va guanyar la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)