Més futbol

El millor tècnic entre Pep, Ancelotti i Scaloni

Lionel Scaloni, Pep Guardiola i Carlo Ancelotti, tècnics de la selecció d’Argentina, del Manchester City i del Reial Madrid, respectivament, figuren entre els nominats a millor entrenador als premis ’The Best’.

Scaloni va portar l’Albiceleste al títol mundial a Qatar 2022, Guardiola al City a guanyar la Premier anglesa i Ancelotti al Reial Madrid a vèncer LaLiga espanyola i la Lliga de Campions, entre altres triomfs.

Al costat d’aquest trio, els altres aspirants a rellevar al guardó l’alemany Thomas Tuchel, exentrenador del Chelsea, són Didier Deschamps i Walid Regragui, que van conduir França al subcampionat mundial i al Marroc a la quarta plaça ia convertir-se en la gran revelació del torneig qatarià.

El de Satnpedor va ser segon a l’edició d’aquests premis el 2019 i tercer el 2021, i Deschamps el va guanyar el 2018.

Futbol femení

Pel que fa als candidats a millor entrenador de futbol femení es troben Sonia Bompastor (Olympique Lió), Emma Hayes (Chelsea), Bev Priestman (Selecció Canadà), Pia Sundhage (selecció Brasil), Martina Voss-Tecklenburg (selecció Alemanya) i Sarina Wiegman (selecció Anglaterra).

Hayes va ser la premiada l’any passat per davant de l’extècnic del Barcelona Lluis Cortés i Wiegman, que el va guanyar el 2017 i el 2020 i va ser segona el 2018 i el 2019, mentre que Sundhage va ser tercera el 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)