Premier

El United s’emporta el derbi de Manchester

El Manchester City de Pep Guardiola es complica les opcions al títol. La mateixa setmana que van perdre davant el Southampton en la copa de la lliga, quedant eliminat, els citizens han caigut en el derbi de Manchester davant el United. Els red devils, amb el record encara present del 6-3 de la primera volta, s’han venjat amb una remuntada d’infart i ja trepitgen els talons al seu màxim rival. Ara, el City és segon amb 39 punts i el United tercer amb 38. L’Arsenal, líder, pot posar-se vuit punts per davant si demà guanya a camp del Tottenham.

La primera meitat a Old Trafford ha acabat en empat a zero, si bé els locals han protagonitzat les arribades més clares. El City, però, s’ha avançat en els primers compassos de la segona meitat. Mahrez i De Bruyne han connectat dins l’àrea i el belga ha servit una centrada precisa perquè Grealish rematés de cap al fons de la xarxa (60’). El United no s’ha rendit i ha capgirat el resultat en un vist i no vist. Bruno Fernandes ha empatat el duel al minut 78 en una acció que ha estat invalidada prèviament per fora de joc de Rashford. El VAR ha revisat la jugada i ha donat el gol, ja que el davanter anglès no havia tocat la pilota. Quatre minuts després, en el 82, ha arribat el segon. Garnacho ha fet una jugada individual, sorprenent a la defensa visitant, i ha servit en safata la diana a Marcus Rashford, que a la primera meitat havia donat un ensurt en notar unes molèsties.

El Manchester United, rival del Barça en l’Europa League, encadena nou victòries consecutives entre totes les competicions.