1a divisió FEF

El Sabadell treu tres punts d’or en la seva visita al Balears (0-1)

Els de Miki Lladó han sabut competir i patir quan els ha tocat, han resistit més de 20 minuts amb un jugador menys i han marcat el gol de la victòria en el darrer sospir

El Sabadell ha canviat el xip. Són només dos partits de Miki Lladó a la banqueta, però el canvi és evident. Potser l’equip ja no juga un futbol tan propositiu, no necessita tenir constantment la pilota. Però també és menys vulnerable i més competitiu. L’equip ha tret tres punts d’un valor altíssim al camp de l’Atlètic Balears. Menys possessió, menys remats, menys ocasions, però porteria a zero i victòria en el darrer minut en una contra perfecta.

El duel ha començat amb un guió clar. Pilota pel Balears i el Sabadell ben col·locat i esperant la seva oportunitat per sortir en transició. Han començat bé els illencs, arribant amb freqüència als voltants de l’àrea de Víctor Vidal. Al minut 13, Dioni ha tingut una oportunitat claríssima després d’una centrada de Forniés des de l’esquerra, però la rematada del golejador ha marxat excessivament creuada. Cinc minuts després ha estat Canario qui ho ha intentat amb un xut des de l’interior de l’àrea que ha llepat el pal.

Però poc més a partir d’aquest moment. Més pilota pels blanc-i-blaus, però perfectes els arlequinats per bloquejar les línies de progressió i impedir al Balears acostar-se amb perill. Li han faltat opcions de contracop als vallesans per poder amenaçar, però aconseguien no patir i arribar amb tot obert al descans.

La segona meitat no ha estat molt diferent. El Balears no aconseguia fer mal als vallesans, i qui ha trobat l’oportunitat ha estat Pau Víctor, però el seu xut l’ha aturat Lucas Díaz. I al minut 66 ha arribat una acció clau. Vermella directa a Morgado per una entrada dura, malgrat que involuntària, sobre Dioni. Però el Sabadell ja és un altre. I ha seguit competint de meravella, amb un esfoç col·lectiu sublim, i ha sabut patir quan li ha tocat. Al 79, Canario ha estavellat una rematada al pal. I al 86 Carlos Ramos ha enviat per sobre el travesser una ocasió molt clara.

I quasi en la darrera acció del partit, Pau Víctor ha quallat una jugada fantàstica per arribar del centre del camp a l’àrea i cedir en safata el gol a Álex Gualda i donar la segona victòria en dos partits a l’equip de Miki Lladó. El Sabadell surt del descens amb aquest triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)