1a divisió FEF

Fàbio Blanco dona la victòria al Barça Atlètic sobre la botzina (2-1)

Un golàs de l’andalús al 92 significa una victòria important davant La Nucía al Johan Cruyff en un altre partit gris de l’equip de Rafa Márquez

El Barça Atlètic supera a La Nucía sobre la botzina al Johan Cruyff. Fàbio Blanco ha marcat un golàs en el temps de descompte per donar la victòria als de Rafa Márquez en un altre partit gris del filial blaugrana.

Ha començat bé el Barça. Domini de pilota i circulació ràpida. Sobre el quart d’hora han arribat les primeres ocasions. Han estat dues en peus d’Estanis Pedrola, obligant a intervenir al porter Facu Ackermann. Però, des d’aquest moment, el partit s’ha encallat. El domini del Barça anava minvant i La Nucía mostant personalitat. Poc a les àrees, més enllà d’alguna pèrdua puntual perillosa d’ambdós conjunts.

A l’inici de la represa el Barça ha trobat el gol. Al 52, pilota en profunditat per banda dreta, centrada que ha rematat Álvaro Sanz en boca de canó, i el rebuig d’Anacker l’ha caçat Víctor Barberà per avançar als locals. Però La Nucía no s’ha enfonsat i ho ha seguit intentant. Al 67, Pelayo Fernández ha hagut de salvar sota pals l’empat. Però cinc minuts més tard la pilota s’ha estavellat a les mans d’Álex Valle i l’àrbitre ha xiulat penal. L’ha transformat Fer Pina.

El tram final ha estat obert, amb trams on el Barça ha aconseguit tancar a La Nucía a prop de la seva porteria, malgrat que generant poc perill. I els visitants han buscat premi en accions aïllades en les quals ha fet trontollar la defensa blaugrana. Però al 92 de partit ha aparegut Fàbio Blanco. Diagonal superant rivals d’esquerra al centre i definició amb rosca al pal llarg per superar a Ackermann i quedar-se el duel.

Triomf important pel Barça B, que suma tres punts per arribar als 29 i quedar-se a tan sols un dels llocs de play-off. La setmana vinent els de Rafa Márquez visitaran el camp del cuer, el Calahorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)