Territorial

La repetició de les votacions, en dilluns

Futbol. La junta electoral de la federació catalana programa pel 13 de febrer les eleccions a la presidència que el TCE fa repetir

La junta electoral de la federació catalana de futbol ha fixat data per a la repetició de les votacions per elegir president i junta directiva, arran de la resolució del Tribunal Català de l’Esport (TCE). Els clubs catalans estan citats un dia feiner, el dilluns 13 de febrer, si és que no hi ha més moviments abans, tenint en compte que l’acord pres per la junta electoral és independent del camí que pugui seguir el candidat que va guanyar les eleccions el 22 de maig, Joan Soteras, que té la intenció de presentar recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra la resolució del TCE.

La junta electoral de la federació es va reunir ahir i va acordar fixar la nova data, tal com instava la resolució del TCE, que dijous passat donava un termini d’un mes per convocar-les. “Nosaltres respectem la resolució del TCE però no la compartim. Entenem que la junta electoral va fer un magnífic treball, tota l’estructura de la FCF que participa en el desenvolupament del procés electoral va interpretar la normativa d’acord com s’havia interpretat sempre per afavorir la participació dels clubs catalans”, va assegurar després el secretari general, Oriol Camacho. “Ara la nova resolució del tribunal marca un criteri absolutament restrictiu, molt innovador, perquè fins ara no s’havia interpretat així la normativa. Haurem d’aplicar aquesta resolució amb les circumstàncies que tindrà, que segurament farà baixar la participació.”

“Hi posen pedres”

Els clubs podran votar a les 14 delegacions territorials, i els col·legis electorals estaran oberts de les 10 h a les 19 h del dilluns 13 de febrer, una data que no ha agradat gens a Àlex Talavera, qui més es va acostar a Joan Soteras en nombre de vots: “És una mostra més de no facilitar la màxima participació dels clubs catalans. Votar en dilluns és sinònim de posar pedres a un acte democràtic.”

LES REACCIONS

Respectem però no compartim la resolució del TCE. L’estructura de la FCF va interpretar la normativa com s’havia fet sempre

AMB ASTERISC

El nou criteri és restrictiu i innovador. Segurament farà baixar la participació
Oriol Camacho
SECRETARI GENERAL FCF
L’acord de la junta electoral és independent de la decisió de Soteras d’anar al TSJC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)