1a divisió

El Cadis impugna el partit contra l’Elx

El Cadis ha informat que ha sol·licitat “a les instàncies federatives competents” la impugnació del partit que va disputar dilluns a la nit a l’estadi Nuevo Mirandilla davant l’Elx (1 -1) i demana que es reprengui des del minut 81, quan el conjunt visitant va empatar “en un clamorós i flagrant de joc, no susceptible d’interpretació”.

El Cadis, en llocs de descens, guanyava a l’Elx en el minut 81, quan el conjunt il·licità va empatar, via Enrique Ponce, en una acció en què el davanter estava en un fora de joc que ni el cos tècnic encapçalat per Del Cerro Grande al terreny de joc ni l’àrbitre del VAr, Iglesias Villanueva van apreciar. “He parlat amb Del Cerro i m’ha demanat perdó, però ens quedem sense dos punts que necessitàvem”, va dir el tècnic dels grocs, Sergio González al final del matx.

El Cadis fonamenta la seva sol·licitud que “no es pot titllar d’un simple error humà, sinó d’un greu i manifest error tècnic arbitral, motivat per l’actuació negligent i no excusable dels àrbitres de la Sala VOR designats per la RFEF que, a criteri d’aquesta Entitat, no només van incomplir les Regles de Joc aplicables, sinó que van passar per alt la normativa vigent respecte als principis i procediments regulats al Protocol VAR”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)