Territorial

Talavera i Isern recorren contra la decisió de la junta electoral

FCF. Els dos candidats a la presidència qüestionen que Soteras es mantingui en el càrrec fins a les eleccions i la data de les votacions, un dilluns i fora del termini d’un mes marcat pel TCE

Dilluns la junta electoral de la Federació Catalana de Futbol va prendre la decisió de convocar les eleccions per al 13 de febrer, una decisió que no ha agradat gens ni mica als candidats a agafar el relleu de Joan Soteras com a president de la FCF, i és que això vol dir que se celebraran un dilluns feiner, cosa que Juanjo Isern i Àlex Talavera –tercer i segon, respectivament, en les eleccions impugnades del 22 de maig– consideren que suposa generar dificultats als clubs per anar a votar. Per això, i perquè celebrar les eleccions el 13 de febrer també vol dir sobrepassar el termini marcat d’un mes pel Tribunal Català de l’Esport en la sentència del 12 de gener, els dos candidats han decidit presentar un recurs a la resolució de la junta electoral i demanen que les eleccions se celebrin el diumenge 12 de febrer, per complir amb el termini marcat pel TCE i per celebrar-se un diumenge tal com van aprovar els clubs al maig en assemblea.

El recurs del candidat Àlex Talavera, que va ser qui va presentar el recurs que ha suposat la repetició de les eleccions, va més enllà. Talavera demana que es prohibeixi a Joan Soteras i la seva junta presentar-se a les eleccions per no haver presentat la dimissió i deixar el càrrec abans de les eleccions com marquen els estatuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)