1a divisió

Depay: “Estic ansiós per mostrar tot el que puc fer”

Memphis Depay ha estat presentat aquesta tarda com a nou jugador de l’Atlético de Madrid. En un acte encapçalat pel president de l’entitat, Enrique Cerezo, el neerlandès ha posat amb la seva nova samarreta i el seu nou dorsal, el ’9’, que recupera després d’haver-lo hagut de cedir a Lewandowski. Abans de la roda de premsa, Cerezo ha volgut destacar la trajectòria del neerlandès per justificar el seu fitxatge, després d’uns mesos grisos al Barça i ha explicat que el jugador “arriba per aportar més competitivitat al davant i gràcies al seu olfacte golejador, ens ajudarà en la segona meitat d’aquesta temporada, en què tenim l’objectiu d’estar a les places que donen accés a la lliga de campions”.

Aquestes han estat les primeres declaracions de Depay com a nou integrant de l’Atlético:

Benvinguda
“Ha sigut genial, tot ha anat molt ràpid. Ha sigut intens i he tingut una sensació molt bona. Ja he parlat amb l’entrenador i estic molt content i ansiós per mostrar tot el que puc fer”.
Preferència per l’Atlético
“Vaig tenir l’experiència l’any passat de jugar contra ells. Quan vaig venir per primer cop em vaig quedar molt impressionat amb el nou estadi, amb la intensitat en què es juga i amb l’esperit lluitador. Nosaltres ho vam passar tan malament que fins i tot vam perdre. És un club molt gran amb una història molt impressionant, un bon equip, jugadors molt bons i he sentit un munt d’històries bones sobre ells. Aquesta era la sensació que tenia per prendre la decisió i també la impressió que va donar el consell d’administració, ja que ells realment volien que jo sigués aquí per ajudar l’equip i això és molt important”.
Conversa amb Simeone
“Hem parlat de com em sento. Ahir va ser un dia molt llarg, ja que vam haver de fer tota la paperassa de la signatura i va ser intens, però les coses més importants que m’ha dit és que ell vol que jo em senti a casa i que m’adapti el més aviat possible a l’equip. Això em fa il·lusió perquè al Cholo se’l coneix per la passió pel club i ell vol que jo estigui preparat. Crec que em coneix bé pel temps que he estat al Barça i al Lió. Jo ja li agradava com a jugador quan estava a França i vol que entengui la seva manera de jugar a futbol i això serà un repte”.
Comparació Diego Costa
“No sé si soc com ell. Va tenir molt d’èxit aquí i també a altres clubs i crec que som diferents. La veritat és que no m’agrada gaire que em compari, ja que qualsevol jugador té el dret de ser ell mateix, però el que a mi m’agrada d’ell és que tenia un esperit lluitador, i crec que aquesta sí és una bona comparació”.
Adaptació defensiva
“Crec que tots els jugadors han de treballar. Sempre veig les estadístiques després del partit i es poden sorprendre perquè poden observar els quilòmetres que faig a cada partit. Treballo per a l’equip i no crec que això hagi de ser un problema, tot i que clarament m’he d’adaptar al nou estil”.
Primera presa de contacte
“Ja vaig parlar amb Griezmann abans de venir aquí i em va explicar moltes coses bones del club, de les persones que hi treballen. Em va dir que tothom és molt agradable, que els companys també ho són, per tant, quan vaig arribar no va ser una sorpresa, va ser com m’ho esperava. Els companys em van donar la benvinguda amb els braços oberts i va ser molt agradable. M’agrada molt l’estadi i tinc ganes de jugar-hi”.
Expectativa de gols
“No més que la llegenda matalassera. No m’agrada molt dir els números, tot i que els tinc al cap. Per a mi el més important és ser un impuls per a l’equip, així que segur que les oportunitats arribaran i els gols també, però el futbol és molt més que només gols.A mi m’encanta donar una assistència, per exemple, i veure com un company marcar el gol. S’espera de mi que marqui gols, però jugadors creatius com jo també ens agrada crear oportunitats i fer un joc agradable”.
Posició preferida
“He estat també jugant com a migcampista. Depèn, m’agrada tenir llibertat al centre per poder tenir la pilota i crear espais i oportunitats per als demés. Els temps mostrarà com serà la meva experiència aquí, però necessito adaptar-me a l’equip i a allò que vol el tècnic i deixar de banda una mica la meva creativitat i ser el més funcional possible”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)