Sèrie A

Sancionen la Juventus amb quinze punts a la classificació

Durant el matí s’ha celebrat a la Tribuna d’Apel·lació de la Federació Italiana de Futbol (FIGC), l’audiència sobre el cas de les plusvàlues on hi ha diversos clubs implicats, entre els quals la Juventus.

La Fiscalia ha emès una sentència contundent que ha comportat una sanció de 15 punts al conjunt bianconeri que el fa situar a la desena posició amb 22 punts, a 12 de la Roma qui marca la zona de Conference League.

Un daltabaix per a la Juve que també ha vist com el fiscal en cap, Giuseppe Chinè, inhabilitava amb vint mesos a Paratici, director esportiu, 16 per Andrea Agnelli, expresident de la institució i dotze mesos per Garimberti, Arrivabene i Nedved. El club ja ha comunicat que recurrirà la sentència al Comitato Olimpico Nazionale Italiano (CONI).

La resta d’equips investigats, Pisa, Empoli, Gènova, Novara, Sampdoria, , Pescara, Pro Vercelli i Parma, han quedat absoltes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)