3a divisió FEF

Punt de mèrit i valor

Futbol. 3a divisió FEF. El Peralada obté un empat al Narcís Sala després de treballar molt, avançar-se de penal i rebre l’1-1 en el 75’

Sant Andreu 1 Peralada 1

SANT ANDREU:Jaime, Méndez (Sergi Vives, 87’), Casti, Noguera, Pujol, Guzmán, Iker Garcia (Caballero, 87’), Albertito (Cargol, 56’), Carreón, Pochito (Martí Alonso, 74’) i Arranz (Fassani, 56’).PERALADA:Aroca, Varese, Alan Baró, Micaló, Palacios, Romero, Pol Gómez, Marc Gelmà, Adrià Méndez (Dani Gómez, 83’), Solans i Nierga (Espuña, 83’).GOLS:0-1 (42’) Nierga, de penal. 1-1 (75’) Martí Alonso.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:A Albertito, Pochito, Noguera i Méndez; Solans, Nierga, Aroca i Gelmà.COMENTARI:El Peralada va obtenir un punt del camp del Sant Andreu, el segon classificat. Sergi Arranz va buscar l’1-0 en dues ocasions –en la segona, amb una gran resposta del porter Aroca (20’)–, però el Peralada es va espavilar de mica en mica. Una centrada xut de Marc Gelmà i un xut ras de Marc Nierga van precedir el 0-1, un penal que va transformar Nierga (42’). Amb l’avantatge, el Peralada resistia bé i fins i tot generava algun ensurt, com per exemple un xut des de lluny de Nierga (67’). Però el Sant Andreu va empatar amb un xut de Martí Alonso (75’), que poc després va intentar el 2-1 en un xut que entre Aroca i el travesser van treure (82’).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)