2a divisió FEF

Iñigo Arriola assumeix les regnes de l’Olot

El fins ara segon entrenador dirigirà l’equip acompanyat del fins ara capità Albert Blázquez

Aquest matí l’Olot ha anunciat la destitució del tècnic Jonathan Risueño després de vuit jornades en les que el tècnic valencià no ha estat capaç d’aconseguir cap victòria per capgirar la mala dinàmica dels olotins, iniciada amb Manix Mandiola. Els olotins han tardat poc a escollir el seu relleu, i és que aquest migdia han anunciat que Iñigo Arriola assumeix les regnes de l’equip acompanyat d’Albert Blázquez, que farà les tasques de segon entrenador.

L’aposta per Iñigo Arriola suposa mantenir un home de dins del vestidor, i és que el tècnic basc, de 55 anys, va arribar a l’estiu per acompanyar Manix Mandiola, però va continuar al club amb Jonathan Risueño un cop es va destituir Mandiola i ara es convertirà en el primer entrenador. Serà la seva primera experiència com a tècnic principal després d’haver estat segon entrenador amb Manix Mandiola a una llarga llista d’equips com l’Eibar, l’Alavés, el Burgos i l’Atlètic Balears, entre d’altres. “Em sento responsable dels resultats i no esperava estar aquí. Em veig fort i rodejat d’un bon equip, i crec que podem fer una segona volta bastant millor. No vull vendre fum, tinc la meva idea de joc i la demostraré al camp”, ha comentat Arriola en la seva presentació com a tècnic olotí.

A Arriola l’acompanyarà Albert Blázquez, fins ara capità de l’equip però que no ha pogut sumar dins del terreny de joc a causa d’una lesió, de manera que farà el pas a la banqueta per intentar sumar des de dins. “La nostra voluntat és aconseguir la permanència i creiem que aquesta és la millor solució. El millor líder anímic que tenim és Iñigo Arriola amb l’ajuda tàctica d’Albert Blázquez”, ha comentat el president Joan Agustí en la presentació d’Arriola, en què ha estat molt clar dient que l’Olot “necessita resultats immediats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)