1a divisió FEF

Repartiment de punts entre el Barça Atlètic i la Real Sociedad B

El Barça Atlètic ha empatat aquesta tarda (1-1) contra la Real Sociedad B al Johan Cruyff. Els blaugranes, que han anat clarament de menys a més, han aconseguit igualar el gol inicial de Kortajarena (13’) gràcies a la diana de Pelayo amb una rematada de cap en el minut 63. Amb aquest resultat, els de Rafa Márquez encadenen cinc jornades consecutives sense perdre i continuen cinquens classificats amb 33 punts.

L’inici del partit ha estat d’un ritme frenètic, amb els dos equips volent-se fer amb el control del joc. La Real Sociedad, molt ben plantada, ha començat pressionant molt a dalt i dificultava la sortida de pilota dels blaugranes, que han vist com les primeres ocasions més clares eren dels seus rivals. De fet, en la tercera que han tingut han obert la llauna. En el minut 13, Arnau Tenas ha aturat un xut de falta directe d’Asier Teijeira, però Kortajarena ha recollit el refús per enviar la pilota al fons de la xarxa. En la primera part, la Real Sociedad ha estat superior, assetjant constantment la porteria rival i evitant les arribades dels de Rafa Márquez. La primera pels culers no ha arribat fins el minut 21, amb un xut d’Aranda des de la frontal que ha aturat sense problemes Marrero. Al Barça li ha costat molt generar perill, i la Real Sociedad, que n’ha tingut diverses per ampliar el marcador, no ha estat efectiu de cara a porta i s’ha arribat al descans amb aquest ajustat 0 a 1.

A la represa, el Barça ha sortit més bé, fent-se amb la possessió de la pilota i buscant amb insistència els espais per arribar amb perill a l’àrea rival. Tot i així, estava faltant una marxa més per arribar amb claredat, davant una defensa sòlida i tancada dels de Sergio Francisco. En el minut 55, Víctor Barberà ha tingut la més clara fins aleshores amb un xut creuat que ha aturat Marrero sota pals. Poc després, una bona combinació ofensiva ha acabat amb un xut alt d’Estanis. En el minut 63 ha arribat el premi a aquesta insistència, amb una rematada de cap de Pelayo que ha anat directament al fons de la xarxa. A partir d’aquest gol, els de Rafa Márquez han continuat sotmetent al seu rival, però el segon gol no ha arribat i el partit ha acabat en taules.