1a divisió FEF

Un gol matiner condemna al Cornellà a Castalia (1-0)

Els de Gonzalo Riutort han pagat car el gol de Fabri al minut 7 i cauen al camp d’una de les millors plantilles de la categoria

El Cornellà perd per la mínima a Castalia davant el Castelló (1-0), condemnat per un gol matiner de Fabrício que no ha pogut revertir. Els verds han competit, com sempre, i han estat a prop de poder sumar algun punt, però acaben caient en la visita a un dels galls de la categoria i després d’acumular deu punts dels últims dotze.

El partit ha començat de la pitjor manera possible pel Cornellà. Els locals han començat amb empenta, com es podia esperar, i al minut 7 han trobat premi. En el rebuig d’un servei de cantonada Josep Calavera ha posat la pilota a l’àrea per generar una segona jugada, Fabrício Santos li ha guanyat la partida als marcadors i ha pogut controlar i batre a Anacker des de la frontal de la petita.

Malgrat l’inici advers, el Cornellà no s’ha desfet. Un dia més els de Gonzalo Riutort han demostrat que no perden el gen competitiu en cap context. Anacker ha hagut d’aparèixer en dues accions consecutives sobre el quart d’hora per evitar el segon. A partir d’aquí el Castelló ha baixat la marxa i el Cornellà ha anat creixent en el partit. Els verds s’han anat trobant cada vegada més còmodes amb pilota, si bé és cert que les aproximacions a porteria contrària han estat tímides, sense posar en problemes a Alfonso Pastor. Tampoc han generat gaire més els de Castàlia.

A l’inici de la represa ha tingut a tocar l’empat el conjunt català amb una pilota morta a l’àrea que ha acabat impactant al pal. El segon temps ha estat obert i igualat, amb anades i vingudes i alternança en les possessions. Tot i això, ambdós equips han aconseguit generar ben poc perill. Al minut 80 l’àrbitre ha xiulat un penal d’Andreu Hernández per un presumpte cop de colze sobre Fabri en un duel. L’ha executat Cristian Rodríguez, però ha aparegut, una vegada més, “l’atura-penals” Lucas Anacker per enviar a córner amb una gran estirada i donar vida al Cornellà.

Ho ha intentat l’equip barceloní fins al final, però no ha pogut ser. El Cornellà cau després de tres victòries i un empat en els darrers quatre partits. S’ha quedat a prop de treure alguna cosa positiva de Castàlia, però el ripollenc Albert Rudé suma la segona victòria en els dos partits que ha dirigit al quadre orellut. Els verds continuaran situats en zona tranquil·la a la mitja taula.