Més futbol

Cancelo al Bayern, el primer moviment gros del dia

S’entreveu llarg l’últim dia del tancament de mercat. De moment, el moviment més cridaner és el que ha portat a João Cancelo, del Manchester City al Bayern com a cedit fins a final de temporada i amb una opció de compra estimada en 70 milions d’euros. “Estem molt contents que João Cancelo jugui al FC Bayern amb efecte immediat. Ara ho tenim cedit ia l’estiu tindrem l’oportunitat de fitxar-lo definitivament”, va dir el director esportiu Hassan Salihamidzic a la conferència de premsa de presentació. “João és un dels jugadors en què fa temps que pensem perquè apreciem molt les seves qualitats. Amb el seu estil de joc ofensiu i el seu dinamisme, encaixa perfectament en el nostre sistema, i amb la seva mentalitat i experiència”, ha afegit.

Cancelo, per la seva banda, ha definit el Bayern com un dels millors equips del món per la seva gana de títols i va assegurar que ell també té “fam d’èxit”. “Sé que aquest club, aquest equip viu per als títols i guanya títols cada any. També em mou la gana d’èxit: donaré el millor de mi pel FC Bayern”, va dir. “La meva decisió va tenir a veure que les últimes setmanes vaig tenir pocs minuts de joc. Es va especular que la meva relació amb Pep Guardiola no era bona però el tema només era que volia jugar”, va explicar. Cancelo és la tercera incorporació del Bayern al mercat d’hivern després del meta Yann Sommer i del lateral Daley Blind.

Isco ja és a Berlín

EL mitjapunta, que va rescindir amb el Sevilla, es troba a la capital alemanya passant el reconeixement mèdic i aviat serà presentat amb l’Union Berlín, equip que persegueix el Bayern en el lideratge de la Bundesliga. Altres moviments confirmats en el futbol europeu son el de Harrison Ashby (West Ham) al Newcastle i el de Philipp Max (PSV) a l’Eintracjt de Frankfurt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)