Més futbol

Les sorpreses de l’últim dia

Internacional. Cancelo marxa al Bayern des del Manchester City i Jorginho, a l’Arsenal des del Chelsea, que paga una morterada al Benfica per Enzo Fernández

Sempre passen coses l’últim dia de tancament de mercat, i el d’ahir no va ser cap excepció. Les principals sorpreses van arribar procedents, és clar, de la Premier League, la lliga amb més poder econòmic, i especialment des del Chelsea, que ha invertit una milionada en aquesta finestra. I és que a Mijailo Mudryk (100 milions d’euros), João Félix (cessió d’11 milions), Benoit Badiashile (38 milions), Noni Madueke (35 milions), Malo Gusto (30 milions), Andrey Santos (12,5 milions) i David Datro Fofana (12 milions), s’hi va afegir ahir a última hora Enzo Fernández, del Benfica, per qui els blues pagaran 121 milions. Enmig de tot aquest dispendi, un ingrés va obtenir el club londinenc, que va desprendre’s també ahir d’una peça, Jorginho, que va vendre per 14 milions a l’Arsenal. També des de la Premier es va generar un altre dels traspassos inesperats, el de João Cancelo, del Manchester City, al Bayern, on va com a cedit fins a final de temporada i amb una opció de compra estimada en 70 milions d’euros.

D’altra banda, qui sembla que haurà de continuar buscant equip és Isco Alarcón, lliure després de rescindir el contracte amb el Sevilla. El mitjapunta ho tenia fet amb l’Union Berlín, però el seu fitxatge es va trencar quan ja havia passat la revisió mèdica per discrepàncies a última hora en l’acord entre jugador i club.

El fitxatge del mitjapunta per l’Union Berlín es trenca quan ja havia passat la revisió mèdica
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)