1a divisió

El Madrid no falla i segueix a cinc punts del Barça

El Real Madrid es manté a cinc punts del Barça. El conjunt madridista s’ha imposat (2-0) sense problemes a un València sense rumb, que no ha oposat resistència i que ha demostrat perquè passa per un moment delicadíssim. Amb nou entrenador, Voro, després de la destitució de Genaro Gattuso, l’equip xe ha tornat oferir molt mala cara i l’expulsió de Gabriel Paulista (72’) amb vermella directa per una coça a Vinicius sense cap sentit ha estat el reflex de tot plegat.

I és que el Madrid tampoc s’ha hagut de lluir. No ha estat fi l’equip blanc en el primer acte, però malgrat tot, ha pogut marcar el Madrid, amb dues ocasions de Marco Asensio. Just abans del descans, sí que ha encertat Rüdiger a la sortida d’un córner, però l’àrbitre, després de ser advertit pel VAR, ha anulat la diana per falta de Benzema a Musah.

I si Asensio no havia estat afinat, s’ha rescabalat just després del descans amb una fuetada des de fora de l’àrea que ha obert la llauna (52’). Tot seguit Vinicius (54’) ha sentenciat amb el segon, després d’una cavalcada des de mig del camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)