1a divisió

El València li ho posa fàcil

Real Madrid. L’equip entrenat per Carlo Ancelotti segueix les petges del Barça, després de superar sense cap problema un trist conjunt xe, que no oposa resistència ni ofereix arguments

Real Madrid 2 València 0

REAL MADRID:Courtouis; Nacho, Militao (Carvajal, 36’), Rüdiger, Camavinga; Kroos (Valverde, 67’), Modric (Tchouaméni, 67’), Ceballos; Asensio, Vinícius i Benzema (Rodrygo, 60’).VALÈNCIA:Mamardashvili; Foulquier, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayà; Hugo Guillamón, André Almeida, Musah (Comert, 75’); Castillejo, Cavani (Fran Pérez, 75’) i Samu Lino.GOLS:1-0 (52’) Asensio. 2-0 (54’) Vinícius.ÀRBITRE:Alberola Rojas (col·legi castellanomanxec).T.G.:als locals Nacho, Benzema i Asensio; al visitant Diakhaby.T.V.:al visitant Gabriel (72’).PÚBLIC:51.926 espectadors.

No va tenir temps el Real Madrid per notar la pressió de poder-se quedar més allunyat del Barça. El conjunt madridista, sense haver de fer un gran partit, va superar (2-0) còmodament el València i es manté en la cursa pel lideratge, que té a cinc punts. Li ho va posar fàcil el València, que passa un moment delicadíssim i no va notar l’efecte de l’arribada de Voro, relleu a la banqueta del destituït Gennaro Gattuso. L’equip xe no va mostrar res al Santiago Bernabéu a què agafar-se; inofensiu, tou al darrere, sense pla, sense fe, és, ara mateix, un conjunt que cau, i l’expulsió de Gabriel Paulista (72’) amb vermella directa per una coça a Vinícius sense cap mena de sentit va ser un bon reflex de tot plegat. El grup entrenat per Carlo Ancelotti, doncs, no va haver d’esforçar-se gaire. En la primera part ja va estar a punt d’obrir la llauna amb dues oportunitats clares d’Asensio i amb un gol de Rudiger que el VAR va negar, i en la segona ja va afinar. Asensio (52’) sí que va encertar després del descans amb una fuetada des de fora de l’àrea. I tot seguit Vinícius (54’) va sentenciar, després d’una jugada individual.

Seligrat canvia el Lleida pel València

El Lleida haurà de buscar un nou entrenador per continuar amb la seva lluita per la permanència a 2a divisió B, i és que Toni Seligrat deixa la banqueta un mes després d’arribar al club per substituir Gabri Garcia. I és que el de Torrent va anunciar ahir que deixa el club per anar al València, en què formarà part del cos tècnic de Voro, tècnic dels xe després de la destitució de Gennaro Gattuso. “M’ha arribat el que tot entrenador espera que li passi. M’ha trucat Voro perquè vagi a València a donar-li un cop de mà. El club està en una situació delicada. Seré el seu assistent. No he pogut dir que no. És una oportunitat que no es pot rebutjar i el club ho ha entès així”, va comentar Seligrat en la roda de premsa, acompanyat de Vicente Javaloyes, la mà dreta del president Luis Pereira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)