Territorial

La junta electoral de la FCF anul·la la candidatura de Talavera

La candidatura encapçalada per Àlex Talavera, que va ser la segona en nombre de vots a les eleccions de la federació catalana per darrere de la de Joan Soteras, no es podrà presentar a la repetició de les votacions, programada per al dilluns 13 de febrer. Talavera havia explorat la possibilitat d’unir forces amb Juanjo Isern, però tot es va embolicar en unes converses amb presència de l’expresident Andreu Subies. Talavera no va acceptar la proposta d’Isern, però es va trobar que diversos membres de la seva candidatura sí que feien el pas i passaven a donar suport a l’altre candidat. Fins al punt que la pèrdua de membres ha deixat la candidatura Els clubs primer –la de l’expresident del Cornellà– sota mínims, perquè no es permeten noves incorporacions (només es repeteix l’acte de votació).

Recurs de Talavera

“Lamentablement, la manipulació planificada de certes persones que han promès els seus vots a una altra candidatura ha provocat que no puguem defensar una proposta amb un gran suport per part dels clubs i que va ser la segona més votada en les eleccions del 22 de maig del 2022”, explica Els clubs primer en un comunicat. “Ja estem preparant un recurs al Tribunal Català de l’Esport oposant-nos a aquesta decisió”, continua el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)