1a divisió

Patacada del Real Madrid

El Real Madrid ha ensopegat, i fort, al feu del Mallorca. El conjunt orientat per Carlo Ancelotti ha perdut (1-0) amb gol de Nacho en pròpia porteria i pot quedar avui, si el Barça guanya al Sevilla (21 h), a vuit punts del lideratge.

Sense Militao, Courtois i Benzema, tots tres lesionats, el conjunt madrileny doncs no ha pogut amb un Mallorca intensíssim, agafallós i aguerrit, que ha agafat el duel amb un punt més de ganes, després de la tensió existent en el matx de la primera volta. Amb el gol aviat (13’), originat en una centrada a l’àrea que Nacho s’ha ficat a la porteria de Lunin intentant refusar una rematada de cap Muriqi, s’ha organitzat bé al darrera i fins al final, el Madrid ho ha intentat, sense èxit. L’ocasió més clara ha estat un penal, que Rajkovic li ha aturat a Asensio. El conjunt entrenat per Javier Aguirre ha acabat emportant-se amb tres punts que li son pur or, ja que queda a nou del descens. Pel Barça, una gran oportunitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)