1a divisió

El Real Madrid es fot de lloros

1a divisió. Els blancs, sense Courtois i Benzema, perden a Mallorca amb Asensio fallant un penal

Mallorca 1 Real Madrid 0

MALLORCA:Rajkovic; Maffeo, González, Raíllo, Nastasic, Costa; Babá (Battaglia, 78’), Ruiz de Galarreta, Kang In Lee (Antonio Sánchez, 78’), Dani Rodríguez (Amath, 67’); i Muriqi.REAL MADRID:Lunin; Carvajal, Nacho, Rüdiger, Camavinga; Tchouaméni (Kroos, 71’), Fede Valverde (Modric, 65’), Dani Ceballos (Alaba, 71’), Marco Asensio (Mariano, 71’), Vinícius i Rodrygo.GOLS:1-0 (13’) Nacho (p.p.).ÀRBITRE:Hernández Hernández (col·legi canari).T.G.:Als locals Jaume Costa, Amath, Maffeo, Ruiz de Galarreta i Raíllo; als visitants Vinícius, Ceballos, Valverde i Modric.T.V.:Cap.

El Real Madrid va fotre’s de lloros contra tot pronòstic al feu del Mallorca. Amb les baixes importants dels lesionats Courtois, Benzema i Militão, el conjunt dirigit per Carlo Ancelotti no va poder fer res contra un aguerrit i organitzat rival, al qual va valer el gol en pròpia porta de Nacho en els primers compassos del partit (13’) per sumar un triomf d’or que l’acosta molt a la permanència. Va ser un duel carregat de tensió, que ja venia de la primera volta, amb, com acostuma a fer, Vinícius a l’ull de l’huracà i en què hi va haver 43 faltes, 29 comeses pels mallorquinistes i 14 pels madridistes. L’equip visitant va intentar-ho, sense gaire idea ni encert, davant dels de Javier Aguirre, que es van defensar amb tot. L’ocasió més clara per als blancs va ser un penal (58’), que el porter Rajkovic va aturar a Asensio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)