2a divisió FEF

L’Olot tampoc guanya contra el cuer (0-0)

L’Olot d’Albert Bázquez, amb el suport d’Íñigo Arriola, a la banqueta, tampoc ha aconseguit guanyar en la seva estrena a casa. Era el dia en què només valia guanyar, ja que els olotins rebien la visita del cuer, l’Ebre, però els olotins no han pogut passar de l’empat a zero en un partit poc vistós que s’ha animat al final, quan els garrotxins han tingut molt bones ocasions per endur-se la victòria en els instants finals. El punt és del tot insuficient per l’Olot, que continua molt lluny de la permanència.

En la primera part els olotins han tingut millors ocasions, però sense ser superiors en cap moment, i és que els nervis i la necessitat de guanyar han passat factura als dos equips. Loscos ha aturat un xut de Cerdà (9’) i Eloi ha xutat desviat per poc des de la frontal (28’) en les dues ocasions de l’Olot. En la segona part els olotins s’han tret la por de sobre i han intentat fer un pas endavant, però no ha tingut la capacitat de generar grans ocasions. De fet, durant força minuts qui semblava que s’acostava més al gol era l’Ebre, que ha tingut més ocasions, però en els minuts finals l’Olot ha tingut les ocasions que buscava. Manel, de cap, no ha trobat porteria per poc (86’) i en el temps afegit una acció d’Ot Serrano ha generat una doble ocasió molt clara que tampoc ha pogut acabar amb gol (91’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)