Avantatge esvaït

3a divisió FEF. El Girona B es complica un partit que dominava 2-0 i veu com la Fundació Grama s’endú un punt de Riudarenes

Girona B 2 Fundació Grama 2

GIRONA B:Lucas, Marc Alegre, Biel Farrés, Oriol Comas, Torices, Àlex Almansa, Òscar Coll (Kim, 63’), Kemo (Shin, 63’), Richmon (Manuel Martínez, 85’), Antal i Dawda (Marc Domènech, 85’).FE GRAMA:Guiseris, Oliver, Trilla, Adrián Gimeno (Sosa, 89’), Dani Martí, Escarrabill, David Acedo (Marc Rodríguez, 72’), Guillem Jiménez (Roger Garcia, 60’), Guillem Pujol, David Adán (Palomeque, 72’) i Mike.GOLS:1-0 (44’) Marc Alegre. 2-0 (55’) Àlex Almansa. 2-1 (61’) David Adán. 2-2 (77’) Roger Garcia.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:A Òscar Coll, Biel Farrés, Oriol Comas i Marc Domènech, del Girona B, i a David Acedo, Mike i Dani Martí, de la FE Grama.T.V.:Cap.COMENTARI:El Girona B confiava donar continuïtat al pas endavant mostrat a Vilafranca (0-4), que tallava una sèrie de tres derrotes, però es va encallar a Riudarenes. Un partit que el conjunt d’Àxel Vizuete tenia ben controlat, amb un avantatge de dos gols quan s’arribava a l’hora de joc, es va complicar a partir de la reacció de la Fundació Grama, que va lluitar i va tenir recompensa, amb un empat que frustra les aspiracions dels blanc-i-vermells de traçar una línia més regular i productiva.Amb un dels fitxatges del mercat d’hivern, Òscar Coll, en l’onze inicial, el Girona B va saber desequilibrar en la recta final una primera part igualada. Va ser Marc Alegre qui va marcar el primer gol dels gironins, ja al límit del descans (44’). El partit semblava posar-se molt bé per al conjunt d’Àxel Vizuete, amb el 2-0 d’Àlex Almansa (56’). Però la Fundació Grama es va tornar a posar de ple en el partit gràcies al 2-1, que va marcar David Adán (61’). Li van entrar els nervis, al jove conjunt blanc-i-vermell, i els visitants van anar endavant a buscar un empat que va arribar en el minut 77, obra de Roger Garcia. Encara hi havia temps, però el Girona B no va tenir encert i es va quedar amb un sol punt.