2a divisió FEF

L’Olot s’agafa a un ferro roent

2a divisió FEF. Els olotins remunten un 1-0 al camp del fins ahir líder gràcies a dues dianes de Manel i Eloi que fan oblidar un primer temps nefast

V. MESTALLA 1 OLOT 2

VALÈNCIA MESTALLA:Bernad, Alemán, Mosquera, Iranzo, Simón Luca, Inoussa (Mario, 78’), Javi Guerra, Adri Gómez (Gustavo Maia, 70’), Esquerdo, Yellu (Martín, 78’) i Marí.OLOT:Arnau Fàbrega, Aspar (Eloi, 46’), Gonzalo, Uri Ayala, Bigas, Callís, Castells, Vilanova, Terma (Coris, 89’), Cerdà (Xumetra, 64’) i Manel Busquets (Forgas, 76’).GOLS:1-0 (31’) Esquerdo. 1-1 (54’) Manel Busquets. 1-2 (78’) Eloi.ÀRBITRE:Fernández Cintas.T.G.:A Marí del Mestalla i a Castells, Bigas, Gonzalo i Eloi, de l’Olot.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors a la ciutat esportiva de Paterna, a l’estadi Antonio Puchades.

L’Olot va treure l’orgull quan ningú no en donava ni un duro. Els olotins van ser atropellats en la primera part pel València Mestalla, fins ahir líder del grup tercer, que va gaudir de múltiples ocasions de gol, va estavellar tres pilotes al pal i va marxar al descans amb avantatge 1-0 i pletòric de confiança. Després de la represa, els garrotxins van ordenar l’equip, van fer un pas endavant i van aconseguir la victòria 106 dies després que els permet retallar en un punt la distància amb el play-out i en dos amb la salvació, ara a sis.

L’inici del partit va ser dominat pel València Mestalla de manera insultant. Els joves futbolistes del filial valencianista van gaudir de nombroses arribades a l’àrea olotina però o bé Arnau Fàbrega, força segur durant tot el partit, o bé els pals van evitar una golejada local. Marí va estavellar la primera pilota a la fusta després d’una pèrdua de Vilanova (10’), Javi Guerra la segona aprofitant un mal rebuig d’Aspar (13’) i també Javi Guerra la tercera, que va acabar amb premi, ja que Esquerdo va caçar el rebuig per marcar l’1-0 (31’) –entremig, l’Olot va reclamar un penal sobre Cerdà (12’).

En la segona part, els reajustaments tàctics de Blázquez i Arriola, juntament amb una altra intensitat i actitud dels jugadors van donar un altre aire als de la Garrotxa. El col·legiat va anul·lar una diana visitant per falta a Bernad (48’) i, cinc minuts després, Castells va fer una passada a l’espai que va permetre a Manel Busquets desfer-se del porter i fer l’empat, ja sense angle (53’). El filial va intentar reaccionar més tímidament, però, en un contraatac, Xumetra va veure Eloi arribar a la frontal i el gironí va retallar, va alçar el cap i va fer l’1-2 (78’). Els olotins van saber patir i defensar fins al final.

Espero que aquesta victòria ens doni moral i motivació. Necessitàvem els tres punts per dir-nos a nosaltres mateixos que no som morts
Treballem bé, però no arribava el resultat. Ho hem fet al camp del líder i enviem un missatge a tothom