1a divisió FEF

Un empat ajorna l’assalt al ‘play-off’

1a divisió FEF. El Barça Atlètic no passa de l’empat contra l’Amorebieta i es manté a un punt de la promoció

Barça Atlètic 1 Amorebieta 1

BARÇA ATLÈTIC:Rafús; Núñez, Pelayo, Zalaya, Román Vega (Dionkou, 46’); Casadó, Carbonell, Antonio Aranda (Moha Moukhliss, 46’); Luismi Cruz (Sergi Domínguez, 82’), Estanis (Fàbio Blanco, 73’)i Víctor Barberà (Roberto, 73’).AMOREBIETA:Jonmi; Mier, Juan Rodríguez, Etxeita, Toni Herrero (Iker Seguín, 81’); Yriarte, Sibo, Cantón (Julen Guerrero, 46’); Buján (Dorrio, 67’), Rayco (Ewan Urain, 81’) i Eneko (Murua, 89’).GOLS:1-0 (18’) Aranda. 2-0 (63’) Julen.ÀRBITRE:Ramo Andrés.T.G.:als locals Estanis, Zalaya i Barberà; i als visitants Juan Rodríguez, Rayco i Etxeita.T.V.:a Zalaya i a Iker Seguín.

El Barça Atlètic tenia l’oportunitat d’assaltar les places de play-off d’ascens guanyant l’Amorebieta al Johan Cruyff. Els bascos arribaven com a quarts classificats i els blaugrana els podien superar i ocupar la cinquena posició. Però no va poder ser.

L’inici de partit va deixar clar que sobre la gespa hi havia dos equips en bon estat de forma i situats a la part alta de la taula. El primer a disparar va ser l’Amorebieta. El màxim golejador de la categoria, Eneko Jauregi, va estavellar el xut al travesser. En canvi, el Barça va fer diana en la primera arribada.

Una gran passada de Zalaya sobre la desmarcada de Barberà va acabar amb Antonio Aranada aprofitant el rebuig del porter per signar el primer i avançar els blaugrana.

Els de Márquez van créixer després del gol, però no van ser capaços d’ampliar diferències en les accions de perill que van crear. I el rival no era qualsevol. L’Amorebieta no va abaixar mai la guàrdia i va tenir moments en què va superar el filial blaugrana.

L’empat va arribar a pilota aturada. Una gran centrada en una falta lateral la va enviar al fons de la porteria Julen Jon Guerrero. El tram final va quedar marcat per dues expulsions per doble groga. Primer, a Zalaya, i després a Seguín.

El Barça Atlètic continua a un punt del play-off. L’equip no ha guanyat en els darrers tres partits, però continua competint i es manté molt a prop de les places de privilegi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)