1a divisió

Rodrygo: “Ho tenia tot lligat amb el Barça”

El jove brasiler del Madrid explica com la irrupció de l’equip blanc en les negociacions va canviar el rumb del seu futur

Rodrygo Goes, jove estrella brasilera del Reial Madrid, ha explicat, en una entrevista a GOAL España, que va estar a punt de firmar pel Barça quan encara militiva en el Santos de Brasil. “Va ser una sorpresa. Ho tenia tot lligat amb el Barça, però va aparèixer el Madrid i va ser molt fàcil decidir”, assegura el davanter. El fitxatge es va tancar el 2018, va arribar al club blanc el 2019 i des d’aleshores ha guanyat set títols, d’entre ells l’última Champions League sent decisiu en el tram final.

També ha parlat de la situació actual del Madrid a la lliga, actualment segon a 11 punts de l’equip de Xavi. Ha volgut rememorar la seva primera temporada a la lliga espanyola, en què també van firmar una gran remuntada respecte a l’Atlético de Madrid. “És difícil, però hi hem de creure”.

Finalment, ha fet un repàs de la seva carrera els últims anys, destacant que aquest any és en el que està jugant millor. Sobre Vinícius Júnior, ha reconegut que els molesta haver de parlar sempre d’ell i el tracte que rep, i que ell ha decidit que no en parlarà més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)