1a divisió

No perdona les errades

1a divisió. El Madrid sap patir i gràcies a dues contres al final suma tres punts que li permeten situar-se, provisionalment, a cinc del Barça

Osasuna 0 Madrid 2

OSASUNA:Sergio Herrera, Rubén García (Diego Moreno, 63’), Moncayola, Unai García, David García, Manu Sánchez, Darko (Aimar Oroz, 72’), Lucas Torró (Kike García, 85’), Moi Gómez, Abde (Kike Barja, 85’) i Budimir.MADRID:Courtois, Nacho (Carvajal, 76’), Militao, Rüdiger, Alaba, Modric, Camavinga, Ceballos (Asensio, 66’), Valverde, Vinicius i Rodrygo (Álvaro Rodríguez, 87’)GOLS:0-1 (78’) Valverde. 0-2 (92’) Asensio.ÀRBITRE:Munuera Montero.T.G.:Torró (5’), Moncayola (45+1’) i Moi Gómez (45+3’), de l’Osasuna; Vinicius (45+3’) i Nacho (84’), del Madrid.T.V.:cap.PÚBLIC:21.668 espectadors a El Sadar.

El Madrid va fer la feina a El Sadar, amb els patiments esperats, i va sumar tres punts que l’acosten a cinc del Barça de manera provisional. Dues dianes en el tram final de Valverde (78’) i d’Asensio (92’) gràcies a dues contres, a conseqüència de pèrdues innocents de l’Osasuna, van decantar un partit batallat i ben plantejat pels locals.

La primera part va ser igualada i sense grans ocasions tret d’una de Vinícius que Sergio Herrera va rebutjar (10’). En la segona, els madrilenys van començar avisant però els navarresos van refer-se i, fins i tot, Moi Gómez va estavellar un xut al pal (62’). Una primera pèrdua d’Abde va permetre al Madrid traçar una contra en què Vinícius va acabar trobant Valverde. L’uruguaià no va perdonar (78’), com tampoc Vinícius, assistit pel palamosí Álvaro Rodríguez (89’). El VAR va anul·lar la diana del brasiler però en el 92’ una pèrdua d’Unai García davant d’Álvaro va acabar a les botes d’Asensio, que va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)