1a divisió

El Sevilla, primer club a posicionar-se oficialment sobre el cas Negreira

L’equip andalús ha expressat la seva preocupació i indignació sobre els pagaments del Barça i la manca d’honestedat que pot patir la competició

El Sevilla FC ha emès un comunicat oficial per expressar la seva preocupació i indignació sobre el cas Negreira. Amb aquest escrit, el conjunt andalús ha estat el primer club a posicionar-se oficialment sobre aquests fets investigats per la fiscalia, pels pagaments entre el 2016 i el 2018 del Barça a una empresa de José María Enríquez Negreira, que era vicepresident del comitè tècnic d’àrbitres.

En aquest comunicat, han manifestat “la necessitat que s’arribi al fons de l’assumpte per aclarir què ha succeït i, si és el cas, depurar les oportunes responsabilitats”. Asseguren que es posa en dubte “la integritat de les competicions del futbol espanyol”, i demanen a LaLiga i a la Federació Espanyola de Futbol que es personifiquin “en els processos que puguin derivar d’aquesta investigació”.

Per acabar, han afegit que tots els aficionats mereixen un respecte, i han posat el focus en els dirigents de les competicions, ja que són “els encarregats de generar els contexts” perquè no es perdi l’honestedat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)