1a divisió

Diferències mínimes en els límits salarials respecte el setembre

El límit salarial del Barça cau dels 656,4 milions d’euros als 648,8, el de l’Espanyol dels 72,7 als 69,9 i el del Girona puja dels 42,7 als 43,4

LaLiga ha fet públics aquest vespre els límits salarials pels equips de primera i segona divisió A després del tancament del mercat d’hivern, que també seran els que serviran de referència per moure’s en el mercat el proper estiu. Les diferències respecte els límits salarials que es van publicar al setembre són mínimes pels clubs catalans i per la majoria d’equips de primera divisió, i és que qui més canvi ha patit ha estat l’Atlético que ha passat d’un límit salarial de 341 milions d’euros als 315 actuals.

En el cas del Barça el límit salarial passa de ser els 656,4 milions d’euros que s’havien fixat al setembre als 648,8 actuals, cosa que vol dir una rebaixa de menys de vuit milions d’euros, provocada sobretot per l’eliminació de la Champions League en la fase de grups. L’Espanyol també ha vist caure lleugerament el seu límit salarial, gairebé en uns tres milions d’euros, i és que passa dels 72,7 als 69,9, ja que és l’únic equip de la lliga que surt perdent econòmicament amb els moviments de mercat. Per últim, el Girona és l’únic dels equips catalans que veu com el seu límit salarial creix lleugerament, dels 42,7 milions d’euros als 43,5, tot i que continua sent el penúltim equip de la lliga, superant només l’Elx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)