Champions

Anfield els posarà a prova

Champions League. En la repetició de l’última final, el Madrid visita, en l’anada dels vuitens, un Liverpool que s’aferra a l’únic títol al qual encara aspira aquesta temporada

Liverpool Madrid

LIVERPOOL:Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Keita, Fabinho; Salah, Gakpo i Darwin Núñez.Baixes:Thiago, Ramsay, Luis Díaz i Athur (lesió).MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Alaba; Camavinga, Valverde, Modric; Rodrygo, Vinícius i Benzema.Baixes:Kroos, Tchouaméni, Mendy i Mariano (lesió).HORA I TV:21 h, Movistar Liga de Campeones. Anfield.ÀRBITRE:István Kovács, romanès, amb Massimiliano Irrati (italià) al VAR.

Aquesta nit arrenca la segona tanda de l’anada dels vuitens de final de la Champions i ho fa amb un dels plats forts de l’eliminatòria, amb el duel entre el Liverpool i el Madrid (21 h), que suposarà el retrobament entre els dos equips després de la final de la temporada passada, en què els blancs van guanyar el títol amb una victòria per la mínima gràcies a un gol de Vinícius (59’). Des de llavors els dos equips han canviat molt, no pas pel que fa als noms, però sí a les sensacions, ja que ni els uns ni els altres semblen a hores d’ara grans favorits per guanyar la Champions, tot i que els anglesos i els madridistes han demostrat en infinitat d’ocasions que aquesta competició els va com l’anell al dit.

El Madrid, segon en la lliga a vuit punts del Barça, vol demostrar que la mala ratxa de resultats que va tenir després del mundial ja és aigua passada, i que arriba al tram més important de la temporada al seu millor nivell després d’haver recuperat per a la causa jugadors com Ceballos i Asensio, que han estat importants en les últimes setmanes i que ho seran avui, potser no com a titulars, a causa de les baixes de Kroos i Tchouaméni al centre del camp, a més de les de Mariano i Mendy. Els blancs tindran un os al davant, ja que el Liverpool té aquesta data marcada en el calendari des de fa setmanes. Principalment, perquè els de Jürgen Klopp ja han dit adeu a les dues copes i en la lliga no tenen cap possibilitat de lluitar pel títol veient els 19 punts de desavantatge que tenen respecte a l’Arsenal, el líder. De fet, fins i tot hauran de suar de valent per classificar-se per a la Champions del curs que ve, de manera que guanyar l’orelluda seria la via més fàcil per no protagonitzar la gran absència en la màxima competició europea la temporada que ve. Els de Klopp, això sí, arriben amb baixes importants, ja que Thiago, Luis Díaz, Ramsay i Arthur estan lesionats, a més del dubte fins a última hora de Konaté.

L’Eintracht vol somiar

Aquesta nit (21 h) també es disputarà a Frankfurt el duel entre l’Eintracht i el Nàpols, en què els alemanys volen continuar fent història en la Champions i els italians volen traslladar a Europa el seu gran rendiment en la lliga, en què són líders destacats de la Serie A.

Liverpool-Madrid
Avui, 21 h
Eintracht-Nàpols
Avui, 21 h
RB Leipzig-Manchester City
Demà, 21 h
Inter de Milà-Porto
Demà, 21 h
Bruges-Benfica 0-2
Tornada: dimarts 7, 21 h
B. Dortmund-Chelsea 1-0
Tornada: dimarts 7, 21 h
PSG-Bayern 0-1
Tornada: dimecres 8, 21 h
Milan-Tottenham 1-0
Tornada: dimecres 8, 21 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)