Champions

La història interminable

Champions League. El Madrid remunta un 2-0 i esmicola un Liverpool desdibuixat i tou en defensa. Els blancs tornen a mostrar un versió superior en la competició i posen un peu en els quarts

Liverpool 2 Madrid 5

LIVERPOOL:Alisson, Alexander-Arnold, Joe Gomez (Matip, 73’), Van Dijk, Robertson, Fabinho, Bajcetic (Elliott, 85’), Henderson (Miller, 73’), Gakpo (Diogo Jota, 64’), Mohamed Salah i Darwin Núñez (Firmino, 64’).MADRID:Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Alaba (Nacho, 27’), Camavinga, Modric (Kroos, 87’), Valverde, Vinícius, Rodrygo (Ceballos, 81’) i Benzema (Asensio, 87’).GOLS:1-0 (4’) Darwin Núñez. 2-0 (14’) Salah. 2-1 (21’) Vinícius. 2-2 (36’) Vinícius. 2-3 (47’) Militao. 2-4 (55’) Benzema. 2-5 (67’) Benzema.ÀRBITRE:Istvan Kovacs.T.G.:a Vinícius i Elliott.T.V.:cap.PÚBLIC:52.337 espectadors a Anfield Road.

El Madrid ho va tornar a fer i per enèsima vegada va deixar bocabadat el seu adversari en un partit esbojarrat en les eliminatòries de la Champions. I ho va fer en un escenari com Anfield Road i després d’anar perdent per 2-0 en el primer quart d’hora de joc. La piconadora blanca va començar a carburar amb el 2-1 després d’una genialitat de Vinícius, que va desestabilitzar el Liverpool i el va convertir en un ninot a mans dels madrilenys, efectius i en una versió imparable.

Els de Klopp van sortir al camp com es preveia. Amb el ganivet entre les dents i empesos pels seus aficionats. I el Madrid no va saber aturar els cops, concretament dos, a través de Darwin Núñez, que va rematar amb el taló una passada brillant de Salah (4’), i del mateix egipci, que no va poder dir que no al regal de Courtois en l’intent de control amb el peu (14’).

El guió era el desitjat pels anglesos però Vinícius el va estripar amb un doblet clau abans del descans. El primer va fer mal al Liverpool, que no va poder aturar una genialitat del brasiler amb un xut de rosca al pal llarg lluny de l’abast d’Alisson (21’). El segon el va deixar estabornit i ja no es va aixecar després d’una errada calamitosa del seu porter en la pressió de Vinícius, que ja mirant al cel va veure com la pilota el colpejava a la cama i entrava a la porteria (36’) –entremig els locals van estar a punt de fer el tercer amb dues ocasions clares–, però la realitat és que els blancs ja haurien pogut anar a la caseta amb remuntada si Robertson no hagués rebutjat en última instància una pilota amb Rodrygo a punt de rematar al segon pal (45+1’).

La remuntada es va ajornar en el temps de descans, i és que, en el 2’ de la segona, una falta lateral servida per Modric i defensada com un equip de benjamins pel Liverpool la va rematar impecablement Militao, que amb la testa va superar Alisson (47’). I llavors faltava que s’afegís a la festa Benzema, que va olorar la por local, la sang d’un equip molt tocat per fer el seu doblet particular. El primer amb sort després de combinar amb Rodrygo i que el seu xut el desviés Joe Gomez (55’), i el segon en un contraatac en què va asseure Alisson i va clavar l’esfèrica a l’escaire (67’). La història de sempre, la història interminable.

El City visita Leipzig sense De Bruyne

El conjunt dirigit per Pep Guardiola reprèn el repte de coronar-se a Europa visitant el Red Bull Leipzig alemany, cinquè a la Bundesliga amb quatre punts menys que el líder, el Bayern. El de Santpedor tindrà les baixes de pes de Kevin De Bruyne el seu principal generador de joc ofensiu i també dels centrals Laporte, com el belga per culpa d’una malaltia, i Stones. En l’altre partit que completarà els vuitens, l’Inter, segon en el grup del Barça, rep el Porto al Giuseppe Meazza. Amb poca cosa a fer a la Serie A, a quinze del Nàpols, els italians ho fien tot a fer-la grossa per Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)