1a divisió

Alaba i Rodrygo, fora per lesió

El club confirma les baixes del defensa austríac i el davanter brasiler, amb el derbi i el clàssic en menys de dues setmanes

El Reial Madrid va tornar a protagonitzar una nit màgica a la Champions, remuntant un 2-0 en contra al camp del Liverpool. Però no tot són bones notícies per ells, ja que Rodrygo i Alaba van haver de ser substituïts per molèsties físiques. El club ha emès dos comunicats avui confirmant que pateixen els dos una lesió muscular.

En el cas del defensa, s’ha confirmat que té afectat el terç distal del bíceps femoral dret. Està sent una temporada difícil per l’austríac en el tema de les lesions. No s’ha especificat el temps de baixa, però el més probable és que no arribi al partit contra l’Atlètic de Madrid d’aquest cap de setmana ni al clàssic de la Copa de dijous vinent.

Sobre el brasiler, la lesió es troba en el múscul piramidal de la cama esquerra. Tampoc han volgut parlar de la duració de la recuperació, però en el seu cas no està descartat per l’enfrontament al Santiago Bernabéu davant el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)