Més futbol

Sergio Ramos: “M’ha trucat el nou seleccionador i m’ha dit que no comptarà amb mi”

El central andalús del PSG ha escrit una carta per acomiadar-se de la selecció espanyola

Sergio Ramos, defensa del PSG, ha publicat una carta d’acomiadament de la selecció espanyola en les seves xarxes socials. En aquest text, explicava que aquest matí ha rebut una trucada de l’actual seleccionador del combinat internacional espanyol, Luís de la Fuente, en la qual li ha comunicat que no comptarà amb ell per fer les llistes de convocatòria, sigui quin sigui el seu rendiment. Ramos creu que ha sigut apartat per l’edat, “característica temporal que no necessàriament va lligada amb el rendiment o la capacitat”, i ha confessat mirar “amb admiració i enveja a Modric, Messi, Pepe... L’essència, la tradició, els valors, la meritocràcia i la justícia en el futbol”.

Després del missatge dirigit a de la Fuente, s’ha mostrat agraït i orgullós del seu recorregut amb la selecció espanyola, amb 180 partits disputats, i ha promès continuar animant-la “amb emoció”.

Veient aquesta decisió, sembla que el nou entrenador apostarà per fer una llista de jugadors joves, tal com feia el seu predecessor Luis Enrique.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)