2a divisió FEF

Ara el repte és a ses Illes

2a divisió FEF. L’Olot vol continuar remuntant diumenge a Formentera, on buscarà el primer triomf de la història en la lliga a les Balears

Quan més mort semblava, l’Olot està aixecant el cap. El que eren onze jornades sense guanyar s’ha traduït de cop en dues victòries consecutives i sis jornades sense conèixer la derrota, que quan només eren empats no servien per a pràcticament res, però que ara comencen a fer patxoca. Els 6 punts aconseguits al camp del València Mestalla i a casa contra el Penya Deportiva suposen una nova esperança per als d’Albert Blázquez, i és que la permanència ara és un objectiu que sembla possible. Si més no, els olotins han abandonat el pou de la classificació i ara, des de la setzena posició, veuen com només els separen quatre punts del play-out, on està situat l’Atlètic Saguntí, i de la permanència, que la marca el Lleida Esportiu, tots dos amb 25 punts.

Aquest moment dolç, que a més ha arribat amb dues victòries contra equips que estan lluitant per guanyar la lliga i aconseguir l’ascens directe, és el que vol aprofitar l’Olot per continuar escalant posicions en la classificació. Per fer-ho, però, necessitarà guanyar diumenge al camp del Formentera, el sisè classificat que lluita per accedir al play-off d’ascens. El repte és doble, ja que en les vuit temporades que els olotins han jugat a 2a divisió B o, com ara, a 2a divisió FEF, no han estat mai capaços de guanyar en la lliga al camp d’un equip de les Illes Balears.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)