Europa League

Confirmats els emparellaments de vuitens de l’Europa League

El divendres al matí s’ha celebrat el sorteig en el qual els equips classificats han conegut els seus pròxims rivals

Després dels partits de play-off, l’Europa League ha de seguir el seu curs, i el divendres 24 de febrer a les 12h s’ha celebrat el sorteig d’emparellaments pels vuitens de final a Nyon. Amb el Barça eliminat, serà el Betis l’equip que intentarà eliminar al Manchester United. “Que vagin resant perquè els hi ha tocat el Betis”, deia Rafa Gordillo, exfutbolista i president de la fundació del club. Dos dels enfrontaments més importants de la ronda, més enllà del ja mencionat, són el de la Roma de José Mourinho contra la Reial Societat i l’Sporting de Portugal contra l’Arsenal, partits que compten amb quatre dels millors equips que hi ha en tota la competició.

Dos dels favorits restants són Sevilla, que, malgrat que no és la seva millor temporada, sempre són candidats al títol per la seva gran història en aquest torneig, i la Juventus de Torí, que tindran com a rivals a Fenerbahçe i Friburg respectivament. La resta del sorteig ha emparellat el FC Union Berlín amb l’Union Saint-Gilloise, el Bayer Leverkusen amb el Ferencváros i el Xakhtar Donetsk amb el Feyenoord.

L’anada dels vuitens de final es jugarà el 9 de març i la tornada just una setmana després, el dia 16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)