1a divisió

El derbi madrileny afavoreix el Barça

Empat. El Madrid, malgrat acabar amb un futbolista més, rescata un punt contra l’Atlético a les acaballes

Real Madrid 1 Atlético de Madrid 1

MADRID:Courtois; Carvajal (Lucas, 83’), Militao, Rüdiger, Nacho (Álvaro, 77’); Kroos (Camavinga, 63’), Valverde, Ceballos (Tchouaméni, 63’); Asensio (Modric, 63’), Benzema i Vinícius.ATLÉTICO:Oblak; Molina, Savic, Hermoso, Reinildo (Giménez, 23’); Llorente (Lemar, 57’), Barrios (Correa, 46’), Koke (Witsel 76’), Saúl (Morata, 76’); Carrasco i Griezmann.GOLS:0-1 (78’) Giménez. 1-1 (85’) Álvaro.ÀRBITRE:Gil Manzano (comitè extremeny).T.G.:Militao, Nacho i Modric, del Madrid, i Koke, Llorente i Molina, de l’Atlético.T.V.:Correa, de l’Atlético.PÚBLIC:64.721 espectadors al Santiago Bernabéu.

El Real Madrid i l’Atlético van protagonitzar el derbi madrileny, però el Barça també el jugava. I, ves per on, els blaugrana van ser els que van sortir victoriosos a l’espera del que facin aquesta tarda a Almeria, ja que poden situar-se amb deu punts més que els d’Ancelotti en el lideratge. Ni blancs ni colchoneros van poder endur-se els tres punts en un duel igualat i que també va tenir polèmica, ja que Gil Manzano va expulsar de manera rigorosa Correa en la segona meitat.

Simeone, com va fer contra el Barça, va arriscar amb l’entrada del jove Pablo Barrios i de Saúl. Amb ells, l’equip va tenir més pilota i va arrencar millor i més valent sobre la gespa del Bernabéu. El Madrid, esperava. D’ocasions n’hi va haver poques, però tant Courtois com Oblak van haver de posar les mans en rematades de Carrasco i Asensio, respectivament. El Madrid va aconseguir frenar el domini visitant, però tampoc estava encertat en els metres finals ni inquietava la porteria rival.

La igualtat s’imposava, si bé Griezmann va tenir l’ocasió més clara en la segona meitat amb un xut que va sortir fregant el pal. I va arribar la jugada polèmica. Rüdiger va caure a terra en una lluita amb Correa i Gil Manzano no s’ho va pensar dues vegades per ensenyar la vermella directa a l’argentí per un cop de colze. El VAR va considerar que l’impacte, que va anar al pit, va ser suficient per expulsar l’atacant visitant i no va fer rectificar la decisió al col·legiat extremeny davant les protestes i la indignació de tota la plantilla de l’Atlético i de Diego Pablo Simeone. Els colchoneros, però, no es van acovardir i van fer canvis ofensius. De fet, van avançar-se en el marcador gràcies a una gran rematada de cap de Giménez a la sortida d’una falta picada per Griezmann que va deixar glaçat l’estadi madridista. Però amb un més, el Madrid es va bolcar a l’atac i va fer lluir-se Oblak fins que, en una acció de córner, el palamosí Álvaro va empatar quan només quedaven cinc minuts.

Els blancs van buscar un gol que no deixés escapar el Barça en el lideratge, però van estar imprecisos i no van poder desfer l’empat. Ara, els blaugrana tenen a les seves mans deixar la lliga més ben encarrilada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)